Ve dünya devinin yeni orta sahası Joshua Kimmich! Resmen duyuruldu...

Bayern Münih'in yıldız orta sahası Joshua Kimmich, Alman ekibiyle geçen 9 yılın ardından yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun yeni durağının Premier Lig olduğu belirtildi. İşte Joshua Kimmich haberinin detayları...

Bayern Münih'te başarılarla geçen dokuz sezonun ardından bu sene adı sıkça transfer dedikodularına karşıan Joshua Kimmich, Bavyera ekibine veda etmeye hazırlanıyor. 29 yaşındaki futbolcu için Premier Lig devi Manchester United, sezon sonunu bekliyor.

JOSHUA KIMMICH MANCHESTER UNITED YOLUNDA

İngiliz basınında yer alan habere göre kadroda istikrarı sağlayamayan Manchester United, orta sahada yaşadığı problemi gidermek için harekete geçti. Sık sık sakatlanması nedeniyle Casemiro'dan istediği verimi alamayan Kırmızı Şeytanlar, Joshua Kimmich'i sezon sonunda renklerine bağlamak istiyor. Teknik direktör Eric Ten Hag, Alman oyuncunun kadroya dahil edilmesi için yönetimden özellikle talepte bulundu.

ALPHONSO DAVIES DE LİSTEDE

Joshua Kimmich'i öncelikli hedef olarak belirleyen Manchester United, Bayern Münih'in bir başka yıldızının da yakın takibinde. Sol bek pozisyonu için arayışları olan İngiliz ekibi, takımdan ayrılması beklenen Alphonso Davies'in durumunu yakından takip ediyor.

BAYERN MUNIH İLE 20 KUPA

Joshua Kimmich'in Bayern Münih ile 1 kez kazandığı Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 20 kupası bulunuyor. 9 sezon formasını giydiği Alman kulübünde 371 maçta görev alan yıldız orta saha, hücumdaki varlığı 41 gol ve 100 asist ile gösterdi.

www.aksam.com.tr