Ve Dominik Livakovic'i resmen duyurdular! Beklenen oldu: Geri dönüyor...

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Dominik Livakovic için sıcak bir gelişme yaşandı. Performansıyla zaman zaman sert bir şekilde eleştirilen Hırvat file bekçisi için alınan karar belli oldu. İşte Dominik Livakovic haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Yaz transfer döneminde Dinamo Zagreb'ten Fenerbahçe'ye transfer olan Dominik Livakovic için beklenen haber geldi. Sarı-lacivertlilerin, UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava'ya karşı 4-0 kazandığı maçta ilk 11'de yer almayan Hırvat file bekçisinin, Kayserispor deplasmanında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

DOMINIK LIVAKOVIC GERİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, sarı-lacivertli kulübe transfer olduğundan beri zaman zaman performansıyla eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Özellikle UEFA Konferans Ligi'nde 6-1'lik Nordsjaelland hezimetinin ardından ağır şekilde eleştirilen file bekçisi son oynanan maçta ilk 11'de yer almamıştı. Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın Kayserispor deplasmanında 29 yaşındaki kaleciye ilk 11'de görev vermeyi planlıyor.

TRANSFER SÜRECİ ÇOK UZUN SÜRMÜŞTÜ

Fenerbahçe'nin bu sezonki transferlerinde en çok mesai harcadığı isim Dominik Livakovic olmuştu. Sarı-lacivertli ekip, Livakovic'in o dönemki kulübü Dinamo Zagreb tarafından uzunca bir süre bekletilmişti. Kanarya, Livakovic'i 25 Ağustos tarihinde 6 milyon 650 bin euro karşılığında resmen kadrosuna katmıştı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Dominik Livakovic, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 15 maça çıkarken kalesinde 19 gol gördü. Hırvat file bekçisi, kalesini 6 maçta gole kapamaya başardı.

www.aksam.com.tr