Ve Davinson Sanchez transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı: Bu iş buraya kadar...

Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacısı Davinson Sanchez'in geleceği belli oldu. Napoli'ye transfer olacağı konuşulan Davinson Sanchez bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray'ın sezon başında Premier Lig ekibi Tottenham'dan kadrosuna kattığı ve performansıyla göz dolduran stoperi Davinson Sanchez'in ismi bir süredir Serie A'nın son şampiyonu Napoli ile anılıyordu. Takımdan kesin olarak ayrılacağı iddia edilen Davinson, transfer haberlerine son noktayı koydu.

DAVINSON SANCHEZ'DEN GALATASARAY'A İYİ HABER

6 sezonluk Tottenham macerasının ardından Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'a imza atan Davinson Sanchez, sarı-kırmızılılardaki performansıyla birçok dev kulübü peşine takmayı başardı. Son olarak Napoli'yle anlaştığı iddia edilen yıldız savunmacı, muhabirlere bir açıklama yaptı. Davinson, gündeminde transfer olmadığını ve tek gündeminin Galatasaray ve şampiyonluk olduğunu söyleyerek hakkında çıkan transfer iddialarına son noktayı koydu.

MENAJERİNİN NAPOLI İLE GÖRÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

Davinson Sanchez'in Napoli'ye transferi hakkında geçen hafta bir iddia ortaya atılmıştı. Yerli ve yabancı birçok basın kuruluşu Davinson'un menajerinin Napoli'ye giderek mavililer ile bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etmişti.

GALATASARAY RAKAMLARI

Davinson Sanchez, Galatasaray forması ile tüm kulvarlarda 26 maçta 2016 dakika süre buldu. 28 yaşındaki savunmacı, 3 gol ve 2 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr