Ve Cristiano Ronaldo transferini resmen duyurdular! Hayırlı uğurlu olsun

Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'daki geleceği belli oldu. Al Nassr'daki performansıyla büyük beğeni toplayan ve adından söz ettirmeye devam eden Cristiano Ronaldo için transferde flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, performansıyla adından söz ettirmeye devam ederken transferde flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'daki geleceği belli oldu.

CRISTIANO RONALDO'NUN TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo, herkesi şaşırtacak bir transfere imza atmıştı. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer olan Portekizli yıldız, dünya çapında büyük ses getirmişti.

SON İMZASINI ATIYOR

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Nassr, 2025'in yazında sözleşmesi sona erecek olan Cristiano Ronaldo için harekete geçti. Arap ekibi, performansıyla büyük beğeni toplayan Portekizli yıldızın sözleşmesini 2027'nin yazına kadar uzatmayı planlıyor. Yıldız isim de bu fikre sıcak bakıyor ve ocakta imzaların atılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cristiano Ronaldo bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 20 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1814 dakika sahada kalan 38 yaşındaki Portekizli yıldız, 18 gol ve 9 asistle skora etki etti.