Ve Cristiano Ronaldo'yu resmen duyurdular! Transfer hayırlı uğurlu olsun

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'da performansı ve golleriyle adından söz ettirmeye devam ederken flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'daki geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Suudi Arabistan'a transferiyle büyük ses getiren Cristiano Ronaldo için flaş bir gelişme yaşandı. Arap ekibi Al Nassr'da mutlu olduğu belirtilen yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun yeni sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

CRISTIANO RONALDO TRANSFERİYLE BÜYÜK SES GETİRDİ

2022-23 sezonunda Manchester United'da kadro dışı bırakılan ve daha sonrasında olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a imza atarak büyük ses getirdi. Yıldız oyuncunun bu imzası, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

SON İMZASINI ATIYOR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Cristiano Ronaldo geleceği için kararını verdi. Portekizli yıldız, yeni sözleşme için Al Nassr'a yeşil ışık yaktı. Ronaldo, Arap ekibiyle mevcut sözleşmesini 2027'ye kadar uzatacak imzayı atacak. Bu imza muhtemelen yıldız ismin son imzası olacak.

Bu transfer gelişmesi Cristiano Ronaldo'nun 2026 Dünya Kupası'nda olup olmayacağı dair soruları da gündeme getirdi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cristiano Ronaldo, bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1986 dakika sahada kalan 38 yaşındaki Portekizli yıldız, 20 gol ve 10 asistle skora etki etti.