Ve Cristiano Ronaldo işi bitirdi! Süper Lig'de yılın transferi: Resmen duyurdular...

Cristiano Ronaldo transferde flaş bir hamlede bulundu. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da forma giyen Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, takım arkadaşına Süper Lig devine transfer olması için tavsiyede bulundu. İşte detaylar...

Süper Lig'de flaş transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ederken Cristiano Ronaldo'dan flaş bir hamle geldi. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Otavio'nun transferini Cristiano Ronaldo bitirecek.

GALATASARAY'DA KOLLAR SIVANDI

Sezon başında yaptığı transferlerle büyük ses getiren Galatasaray, önümüzdeki yaz için de kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, yine büyük ses getirecek transferlere imza atarak gelecek sezon Avrupa için de iddialı bir kadro kurmak için harekete geçti.

TRANSFERİ CRISTIANO RONALDO BİTİRECEK

Galatasaray gündemine Al-Nassr'da forma giyen Otavio'yu gündemine aldı. A Spor'da yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılar, 29 yaşındaki yıldızın menajeriyle iletişime geçti ve transfer durumunu sordu. Transfer için takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile fikir alışverişinde bulunan Otavio, Portekizli yıldızdan Galatasaray'a gitmesi yönünde tavsiye aldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Otavio, bu sezon Al-Nassr formasıyla şu ana kadar 29 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 28'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2431 dakika sahada kalan 29 yaşındaki yıldız, 7 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.