Ve Cristiano Ronaldo ''Geliyorum'' dedi! Kariyerinin son transferini resmen duyurdular...

Cristiano Ronaldo için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da forma giyen ve kariyerini Avrupa'da bitirmek isteyen yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Al-Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Kariyerini Avrupa'da noktalamak isteyen Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını İngiliz basını yazdı.

CRISTIANO RONALDO, AVRUPA'YA DÖNÜYOR

Geçtiğimiz sezon Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'a transfer olarak futbol dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Arap ekibinde başarılı bir sezon geçiren ve kariyerinin son demlerini yaşayan Portekizli yıldız, futbola Avrupa'da veda etmek istiyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Kariyerini Avrupa'da noktalamak isteyen Cristiano Ronaldo için Premier Lig ekiplerinden Newcastle United kolları sıvadı. Al-Nassr ile sahipleri aynı olan İngiliz takımı, önümüzdeki yaz bu transferi tamamlamak için harekete geçti ve yıldız ismin menajerleriyle temaslara başladı. Portekizli oyuncunun yeniden Premier Lig'de forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cristiano Ronaldo bu sezon Al-Nassr formasıyla şu ana kadar 25 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2256 dakika sahada kalan 38 yaşındaki Portekizli yıldız, 24 gol ve 11 asistle skora etki etti.