Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun! Ve Christian Eriksen sezon sonu için ''tamam'' dedi...

Christian Eriksen, İngiltere macerasına son vermeye hazırlanıyor. Tecrübeli orta sahanın yeni adresini Ada basını duyurdu. İşte Christian Eriksen haberinin detayları...

Christian Eriksen, Manchester United'da geçirdiği iki yılın ardından kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 32 yaşındaki orta saha bu sezon yeterli forma şansı bulamadığı Kırmızı Şeytanlar'dan sezon sonu ayrılmaya karar verdi. Eriksen'in yeni adresinin Süper Lig ekibi olacağı iddia edildi.

CHRISTIAN ERIKSEN SEZON SONU GALATASARAY'DA

İngiliz basını, önümüzdeki sezon için ciddi bir kadro yapılanmasına gidecek olan Manchester United'da takımdan ayrılması kesin isimlerden birinin Christian Eriksen olduğunu belirtti. Haberde, kış transfer döneminde de Danimarkalı yıldızla ilgilenene Galatasaray'ın yaz aylarında tekrar devreye gireceği ifade edildi. Eriksen'in daha fazla süre alacağı bir kulübe gitmeye sıcak baktığı ve Galatasaray'dan gelecek teklife olumlu dönüş yapacağı söyleniyor.

DEĞERİ 100 MİLYON EUROYU GÖRMÜŞTÜ

Tottenham formasıyla kariyerinin en iyi yıllarını geçiren Christian Eriksen, 2019 yılında piyasa değerini 100 milyon euroya kadar çıkarmıştı. EURO 2020'de Danimarka formasıyla geçirdiği kalp krizi sonrası eski performansını yakalamakta güçlük çeken başarılı orta saha, Tottenham günleri kadar olmasa da oynadığı zamanlarda maç içindeki varlığını teknik kapasitesiyle göstermeye devam ediyor.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon Manchester United formasıyla 20 maçta 1087 dakika sahada kalan Christian Eriksen, takımı adına skora 1 gol ve 2 asist ile katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr