Ve Christian Eriksen hayırlı olsun! Yılın transferi: Havalimanı dolup taşacak...

İngiltere devi Manchester United, yeni yapılanmasında Christian Eriksen'i gözden çıkardı. Galatasaray, Christian Eriksen için devreye girdi. İşte detaylar...

Premier Lig devi Manchester United, tecrübeli oyuncusu Christian Eriksen ile yollarını ayırıyor. Galatasaray ise Christian Eriksen'i kadrosuna katmanın yollarını arıyor.

CHRISTIAN ERIKSEN SÜPER LİG'E GELİYOR

İngiliz devi Manchester United, kulübün yeni ortağı Jim Ratcliffe ile yeni bir yola giriyor. Eski başarılı günlerine tekrar dönmeyi arzulayan Kırmızı Şeytanlar, yapılanmaya gidiyor. Birçok oyuncusu ile yollarını ayırmak isteyen İngiliz ekibinin ilk kurbanı, Christian Eriksen oldu. Genç oyunculara yönelmeyi seçen United ekibi, tecrübeli oyuncularıyla yollarını ayıracak.

GALATASARAY DEVREDE!

Aktarılan haberlere göre; Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Christian Eriksen'in durumunu yakından takip ediyor. Sarı kırmızılılar, 2025 Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan Danimarkalı orta sahayı uygun bir bonservisle kadrosuna katmak istiyor. Cimbom, devre arasında da Eriksen için Kırmızı Şeytanlar'ın kapısını çaldığı söylenmişti.

PİYASA DEĞERİ 100 MİLYON EUROYU GÖRMÜŞTÜ!

2019 yılında Tottenham forması giyen Eriksen'in piyasa değeri 10 milyon euroydu. Danimarkalı yıldızın şu anki değeri ise 10 milyon euro olarka aktarılıyor.

aksam.com.tr