Ve Cenk Tosun transfer teklifini kabul etti! İmzayı resmen atıyor

Cenk Tosun için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesinin son yılına giren tecrübeli milli golcü Cenk Tosun, gelen transfer teklifini kabul etti. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta forma giyen Cenk Tosun, sözleşmesinin son yılına girdi. Siyah-beyazlılardaki geleceği merak konusu olan tecrübeli golcü Cenk Tosun, yönetimden gelen teklifi kabul etti.

CENK TOSUN, SÖZLEŞMESİNİN SON YILINA GİRDİ

2022'nin yazında Cenk Tosun, Everton'dan yuvası Beşiktaş'a bedelsiz olarak geri döndü. Özellikle Şenol Güneş yönetiminde performansı yükselişe geçen milli golcü, performansı ve golleriyle takımına büyük katkıda bulundu. Bu yıl siyah-beyazlılarla olan sözleşmesinin son yılına girecek olan Tosun'un geleceği merak konusu.

TEKLİFİ KABUL ETTİ! İMZAYI ATIYOR...

Beşiktaş'ta yönetim sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cenk Tosun ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Tecrübeli milli golcü, siyah-beyazlı yönetimden gelen teklifi kabul etti. Tosun'un yıllık ücreti ise 1.5 milyon euroya çıkarılacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 10 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 323 dakika sahada kalan 32 yaşındaki golcü, 1 gol ve 2 asistle skora etki etti.