Ve Cenk Tosun için resmi açıklama geldi! Hayırlı uğurlu olsun

Cenk Tosun transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'taki geleceği uzun süredir merak konusu olan milli golcü Cenk Tosun için sonunda siyah-beyazlılardan resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılar ile olan sözleşmesinin son sezonuna giren Cenk Tosun için Ahmet Nur Çebi'den açıklama geldi.

CENK TOSUN, SÖZLEŞMESİNİN SON YILINA GİRDİ

2022'nin yazında Everton'dan eski takımı Beşiktaş'a dönen Cenk Tosun, özellikle teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte kariyerinin ikinci baharını yaşadı. Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesinin son sezonuna giren milli golcünün geleceği merak konusu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Cenk Tosun için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den açıklama geldi. Milli golcü ile görüşeceğini belirten Çebi, "Cenk'i kaybetmek istemiyorum. Cenk, bizim marka değerimiz." açıklamasını yaptı.

İMZALAR ATILACAK

Siyah-beyazlıların görüşmelerini sürdürdüğü Cenk Tosun ile yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 34 resmi maça çıkan Cenk Tosun, bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2099 dakika sahada kalan milli golcü, 18 gol ve 8 asistle skora etki etti.

Süper Lig'de biten tüm transferler! Birçok yıldızın Türkiye macerası başladı