Ve Cengiz Ünder Türkiye'ye geri dönüyor! Süper Lig'de yılın transferi

Marsilya'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Cengiz Ünder'e Süper Lig ekiplerinden sürpriz bir talip çıktı. Milli oyuncu Cengiz Ünder Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Marsilya'da oynadığı futbol ile inişli çıkışlı bir performans gösteren Cengiz Ünder için Süper Lig devi harekete geçti. Milli oyuncu Cengiz Ünder'in Fransa'daki geleceği belli değilken, gelen teklife sıcak baktığı ve Türkiye'ye dönmeye hazırlandığı bildirildi.

FENERBAHÇE'DE CENGİZ ÜNDER KANCASI

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve eksiklerini hızla kapatan Fenerbahçe, orta sahasını Cengiz Ünder ile güçlendirmek istiyor. Sarı lacivertli ekip Cengiz Ünder kadroya katmak için Fransa ekipleri ile görüşmelere başladı.

CENGİZ ÜNDER İÇİN TEKLİF ARTACAK

Sarı lacivertli ekip yıldız oyuncu için ilk olarak 4 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Marsilya bu teklifi az bulduğu için reddetti. Fenerbahçe ise Ünder'i kadroya dahil etmekte ısrarcı bu yüzden teklifi yükseltip Fransa ekibinin kapısını yeniden çalacak.

"FENERBAHÇE'YE GİDECEK"

İtalyan medyasına göre Cengiz Ünder, Fenerbahçe ile anlaşma sağlayacak. Roma'da anlaşmanın sağlanması durumunda transferden kâr elde edecek.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Milli yıldız Cengiz Ünder, bu sezon Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da tüm kulvarlarda 46 maçta 5 gol 6 asistle oynadı. Başarılı isim bu karşılaşmalarda 2.924 dakika sahada kalmayı başardı.

www.aksam.com.tr