Ve Cengiz Ünder takımın yeni yıldızı oldu! Süper Lig devine hayırlı olsun...

Marsilya'da kadroda düşünülmeyen Cengiz Ünder, Türkiye'ye geri dönüyor. Süper Lig devi, bir dönem Başakşehir'de de forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Cengiz Ünder için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayıp önümüzde ki sezon şampiyonlar ligi elemlerine katılmaya hak kazanan Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye başlıyor. İlk hedef milli futbolcumuz Cengiz Ünder.

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNÜYOR

Ülkemizde Altınordu ve Medipol Başakşehir formaları giyen Cengiz Ünder bu kez de Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor.

ERDEN TİMUR ÇOK İSTEKLİ

Cengiz Ünder'i en çok isteyen kişi Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur. Önümüzde ki sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı çok isteyen Timur, Cengiz transferi için düğmeye bastı. Timur Marsilyalı yöneticiler ile bizzat görüşecek.

OKAN BURUK DA İSTİYOR

Sezonu takımı ile şampiyonluk yaşayarak bitiren teknik direktör Okan Buruk milli futbolcuyu takımında görmeyi istiyor. Önümüzde ki sezon uygulanacak yabancı kuralının da bu transfer harekatında önemli olduğu kesin.

CENGİZ ÜNDER'İN BU SEZONKİ RAKAMLARI

Milli futbolcu Marsilya forması ile geçtiğimiz sezon 46 maça çıkarken 5 gol 6 asist ile 11 gole doğrudan katkı verdi.

PİYASA DEĞERİ EN YÜKSEK TÜRK OYUNCULAR LİSTESİNDE

Cengiz'in güncel piyasa değeri 17 milyon Euro seviyelerinde, bu rakam Cengiz'i piyasa değeri en yüksek Türk futbolcular listesinde yerini almasını sağlıyor.