Akşemsettin Gençalp
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için yeniden yol gözüktü. Kiralık olarak formasını giydiği MLS ekibi Los Angeles FC'den geri dönen milli oyuncu Cengiz Ünder'in transferi için ezeli rakip devreye girdi.
FENERBAHÇE'DE İSTENMİYOR
15 milyon euro bonservisle transfer olduğu Fenerbahçe'de hayal kırıklığına neden olan Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde kiralık olarak Los Angeles FC'ye gönderilmişti. Sezonun bitimiyle Fenerbahçe'ye dönmesi beklenen milli oyuncunun bu yaz kadroda düşünülmediği sarı-lacivertlilerden ayrılması bekleniyor.
aksam.com.tr'nin ABD basınından aktardığı habere göre; Bu sefer Los Angeles FC'nin ezeli rakibi olan Los Angeles Galaxy, Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Transferin kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor.
MLS KARNESİ
Cengiz Ünder, geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Los Angeles FC'de 16 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 6'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 627 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli oyuncu, 2 gol ve 3 asistle skora etki etti.