Ve Caner Erkin transferinde herkes ters köşe oldu! Taraftar tepkisi işe yaradı: Yeni adresi...

Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesini fesheden Caner Erkin'in geleceği netleşmeye başladı. İtalya ve İspanya'nın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş ile de adı anılan Caner Erkin'in yeni yılda formasını giyeceği takım belli oluyor. Milli futbolcu transfer için kararını verdi.

aksam.com.tr

Süper Lig'in tarihe geçen oyuncularından biri olan Caner Erkin'in geleceği merak ediliyordu. Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesini fesheden Milli futbolcu için İtalya ve İspanya'dan teklifler olduğunu konuşuluyor. Ligimizden de birçok takımın temas halinde olduğu Caner Erkin için son günlerde Galatasaray ve Beşiktaş'ın da ilgisinin olduğunu yazılıyordu. Ancak bu iki dev takımın taraftarları, Caner'in alınmasına kesinlikle karşı çıkınca bu ihtimaller suya düşmüş durumda. Ve 34 yaşındaki başarılı sol bekin kararı belli oldu...

CANER ERKİN'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra CSKA Moskova ve Inter gibi devlerde forma giyen Caner Erkin, 1.5 sezondur formasını terlettiği Fatih Karagümrük'e veda etti. Yeni takımı merak edilen oyuncu için Serie A veya La Liga'ya gideceği yorumları yapılıyordu. Ancak Milli futbolcu, ailesiyle birlikte Türkiye'de kalmaya karar verdi. Öyle ki Caner Erkin, ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile evli ve bu evlilikten 4 yaşında bir kız çocukları var. Eski eşinden de Çınar isminde 11 yaşında bir oğlu olan Caner Erkin, ailesini bırakarak Avrupa'da yeni bir hayata başlamayı istemiyor. Başarılı sol bek bu sebeple buradan gelecek tüm tekliflere kapıyı kapatmış durumda.

KARİYERİNİ SÜPER LİG'DE BİTİRECEK

12 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ara transfer sezonunda yeni takımını seçecek olan Caner Erkin'in Süper Lig'de kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milli futbolcunun gelen teklifleri değerlendirip en doğru kararı vermesi bekleniyor.

Türkiye'de 3 Süper Lig şampiyonluğu kazanan Caner Erkin, 2 kez Türkiye Kupası ve bir de Süper Kupa sevinci yaşadı. 250 kez formasını terlettiği Fenerbahçe'de 16 gol 58 asiste imza atan Caner, Beşiktaş ile 122 maçta 6 gol 31 asist, Galatasaray'la ise 30 maçta 3 gol 4 asist yapmayı başarmıştı.

aksam.com.tr