Ve Caner Erkin hayırlı uğurlu olsun! Transfer resmen bitti

Caner Erkin için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Sezon sonu Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor ile olan sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncu Caner Erkin'in geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Eyüpspor'da Caner Erkin için sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu sezon sonu eflatun-sarılılar ile olan sözleşmesi sona erecek olan 35 yaşındaki deneyimli sol bek Caner Erkin ile yeni sözleşme imzalanacak.

CANER ERKİN, PERFORMANSIYLA BEĞENİ TOPLADI

Geçtiğimiz yaz Başakşehir'den ayrılarak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer olan Caner Erkin, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Takımın vazgeçilmezlerinden biri olan tecrübeli sol bek yeniden Süper Lig ekiplerinin gündemine geldi.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Adı transferde Süper Lig ekipleriyle gündeme gelen Caner Erkin'in geleceği belli oldu. Bu sezon Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etmeyi hedefleyen Eyüpspor, tecrübeli sol bek ile yola devam etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda Caner Erkin'in sezon sonu bitecek olan sözleşmesi yenilenecek. Oyuncuyla yeni sözleşme imzalanması planlanıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Caner Erkin, bu sezon Eyüpspor formasıyla şu ana kadar 16 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1307 dakika sahada kalan 35 yaşındaki sol bek, 5 gol ve 5 asistle skora etki etti.