Ve Caner Erkin hayırlı olsun! Yeni sezonun ilk transferi...

Medipol Başakşehir, Caner Erkin ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor! Türkiye Kupası finalinde teknik direktör Emre Belözoğlu'nun kendisini oyundan almasına sert tepki gösteren Caner Erkin'in yeni durağı belli oldu. İşte detaylar...

Ocak ayında Medipol Başakşehir'e katılan Caner Erkin'in İstanbul ekibiyle birlikteliği kısa sürecek! Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun gözden çıkardığı Caner Erkin'in yeni adresi belli oldu.

CANER ERKİN, BAŞAKŞEHİR'DEN AYRILIYOR

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile Caner Erkin'in yolları ayrılıyor. Tecrübeli sol bek Türkiye Kupası final maçında oyundan ilk yarıda alınmıştı.

Emre Belözoğlu 2-0 geriye düşünce 3 erken değişiklik yapmış ve oyundan çıkan isimlerden olan Caner, sert tepki göstermişti.

Bu tepkinin üstüne Caner Erkin için yolun sonu göründü! Turuncu-lacivertlilerde fazla forma şansı bulamayan 34 yaşındaki sol bek sözleşmesinin bitmesiyle birlikte takımdan ayrılacak.

EYÜPSPOR, CANER ERKİN'İ İSTİYOR

Süper Lig'e çıkma şansını play-off'larda kaybeden Eyüpspor gelecek sene için çalışmalarına başladı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 34 yaşındaki deneyimli sol bek oyuncusu Caner Erkin'i kadrosunda görmek istiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Caner Erkin, bu sezon Başakşehir formasıyla yalnızca 10 resmi maça çıktı ve bunların 5'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 476 dakika süre alan 34 yaşındaki sol bek oyuncusu, 2 asistle skora etki edebildi.