Ve Caner Erkin 1 yıllığına hayırlı olsun! Süper Lig'e resmen geri döndü

Caner Erkin için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Eyüpspor ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan tecrübeli sol bek oyuncusu Caner Erkin'in geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk yaşayan Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin için sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'e yükselen eflatun-sarılılar, tecrübeli sol bek Caner Erkin için kararını verdi.

CANER ERKİN'İN GELECEĞİ MERAK KONUSUYDU

Geçtiğimiz yaz Başakşehir'den ayrılarak Eyüpspor'a transfer olan ve performansıyla adından söz ettiren Caner Erkin'in adı geçtiğimiz ara transfer döneminde birçok takımla gündeme gelmişti. Sezonu eflatun-sarılılarda tamamlayan ve sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncunun geleceği uzun zamandır merak konusuydu.

VE BİTTİ BU İŞ! SÜPER LİG'E GERİ DÖNDÜ...

Eyüpspor'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Caner Erkin'in geleceği belli oldu. Eflatun-sarılılar, tecrübeli sol bek oyuncusuyla 1 yıllık yeni sözleşme imzalama kararı aldı. 35 yaşındaki yıldız sol bek, gelecek sezon yeniden Süper Lig'de boy göstermeye hazırlanıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Caner Erkin, bu sezon Eyüpspor formasıyla şu ana kadar 26 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2087 dakika sahada kalan 35 yaşındaki tecrübeli sol bek oyuncusu, 8 gol ve 7 asistle takımına katkıda bulundu.

Galatasaray-Fenerbahçe maç kadrosu belli oldu! İşte Galatasaray-Fenerbahçe maçının muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Galatasaray Fenerbahçe maçı nasıl izlenir? GS-FB derbisi yayın bilgileri