Ve Çağlar Söyüncü'yü resmen duyurdular! Transferde herkes ters köşe oldu

Çağlar Söyüncü için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Devre arasında uzun uğraşlar sonrası Fenerbahçe'ye transfer olan milli stoper Çağlar Söyüncü'nün geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü için sıcak bir gelişme yaşandı. Milli stoper Çağlar Söyüncü'nün sarı-lacivertlilerde kalması beklenirken bonservisini elinde bulunduran Atletico Madrid, transfer için kararını verdi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

Devre arasında yaptığı hamlelerle takımı güçlendiren Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Çağlar Söyüncü olmuştu. Sarı-lacivertliler, uzun süre transferi için uğraştığı milli yıldızı Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağlamıştı.

GELECEĞİ BELLİ OLDU...

İspanya basınında yer alan habere göre; Atletico Madrid'de teknik ekip, Fenerbahçe'de başarılı bir performans ortaya koyan Çağlar Söyüncü için kararını verdi. Milli stoper, sezon sonunda İspanyol ekibine geri dönecek ve yaz kampındaki performansı sonrası geleceği için karar verilecek.

FENERBAHÇE KARNESİ

Çağlar Söyüncü, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 7 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 6'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 512 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli stoper, 1 asistle takımına katkıda bulundu.