Ve resmen duyuruldu! Çağlar Söyüncü transferini kendisi açıkladı...

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Çağlar Söyüncü cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Milli futbolcu, geleceğine ilişkin kararını verdi. İşte Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe kararı...

FATİH BURAK YILDIRIM

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı lacivertliler, Becao'nun sakatlığı sebebiyle ocak ayında stoper hattına bir takviye yapacak. Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden birisi de Çağlar Söyüncü olmuştu. Milli futbolcu ara transfer dönemine ilişkin kararını verdi.

VE ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KARARINI AÇIKLADI

İspanyol basını, Çağlar Söyüncü'nün transfer kararını açıkladı. İspanya'dan gelen bilgilere göre Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'de kalma kararı aldı. Milli stoperin Diego Simeone'yle görüştüğü ve ona güveninin tam olduğu aktarıldı. Çağlar'ın hedefi 2024 Avrupa Şampiyonası'na kadar Atletico Madrid'de daha fazla süre bulmak. Bu sebeple çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

STOPERDE ÖNCELİK YERLİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yerli oyuncu alternatiflerinin arttırılması gerektiğini savundu. Yönetimli yapılan görüşmede, stopere yerli bir futbolcu alınmasını talep etti.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım