Ve büyük sürpriz! Gökhan Gönül'ün yeni adresi resmen belli oldu

Gökhan Gönül'ün yeni adresi belli oldu. Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen ve son olarak Çaykur Rizespor'da oynayarak kariyerini noktalayan Gökhan Gönül'ün yeni mesleği belli oldu. İşte detaylar...

Son olarak Çaykur Rizespor forması giyen ve futbolu bırakan Gökhan Gönül'ün yeni adresi belli oldu. Yorumculuğa başlayan eski futbolcu Gökhan Gönül, Sports Digitale Youtube kanalına konuştu.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN FUTBOL KARİYERİ

Futbola 2022'de Bursa Yol altyapısında başlayan Gökhan Gönül, GB Asaşspor, GB Oftaşspor ve Gençlerbirliği'nde forma giydi. 2007'nin yazında 1.4 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül, yıllarca sarı-lacivertli formayı terletti. 2016'nın yazında sürpriz bir şekilde Beşiktaş'a transfer olan Gönül, 2020'nin yazında Fenerbahçe'ye geri döndü. 2021'in yazında Çaykur Rizespor'a giden Gönül, 2023 yazında futbol kariyerini noktaladı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Çaykur Rizespor'da futbola veda eden Gökhan Gönül, yorumculuğa başladı. Sports Digitale Youtube kanalında ekrana çıkan Gönül, A Milli Takımı'mızın Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde ettiği Letonya maçı yorumladı.