Hayırlı uğurlu olsun! Ve Burak Yılmaz'ın yeni adresini duyurdular

Burak Yılmaz'ın 6 maçlık Beşiktaş serüveninin ardından yeni durağı belli oldu. Fransız basını siyah-beyazlılardan ayrılan genç çalıştırıcı Burak Yılmaz'ın yeni takımını duyurdu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş sonrası göreve getirilen Burak Yılmaz'ın ömrü kısa oldu. Sadece 6 maç dayanabilen ve siyah-beyazlılardan ayrılan genç çalıştırıcı Burak Yılmaz'ın yeni adresi Katar olacak.

BURAK YILMAZ'IN BEŞİKTAŞ HİKAYESİ KISA SÜRDÜ

Sezona Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yanında yardımcı olarak başlayan Burak Yılmaz, alınan kötü sonuçların ardından Güneş ile yolların ayrılmasıyla birlikte geçici olarak takımın başına geçirildi. Ancak kötü sonuçların devam etmesi nedeniyle de Burak Yılmaz 6 maç sonra takıma veda etti.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Fransa basınında yer alan habere göre; Burak Yılmaz'ın yeni adresi Katar olacak. Genç çalıştırıcı, Lille'den eski teknik direktörü Christophe Galtier'in yanına yardımcı olarak Al-Duhail'e gidecek.

6 MAÇTA 2 GALİBİYET

Siyah-beyazlıların başında yalnızca 6 resmi maça çıkan Burak Yılmaz, bu karşılaşmalardan sadece 2 galibiyet alabildi ve 4 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı.