Ve bu iş bitti: Yılın transferi! Antoine Griezmann 2+1 yıllık imzayı atıyor

Atletico Madrid forması giyen Antoine Griezmann için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig ve Premier Lig ekipleri ile ismi gündeme gelen tecrübeli santrafora, farklı bir lig takımından 2+1 yıllık sözleşme teklifi yapıldı. İşte Antoine Griezmann ile ilgili haberin detayları…

Süper Lig ve Premier Lig ekipleri ile ismi gündeme gelen Antoine Griezmann, Atletico Madrid'de kariyerini sürdürüyor. Ayrıca birçok kulübü başarılı futbolcuyu renklerine katmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

ANTOINE GRIEZMANN TRANSFERE YAKIN

La Liga'da uzun yıllardır mücadele eden Antoine Griezmann'ın 15 milyon euroluk serbest kalma maddesi olduğu iddia edildi. İspanya basını ise, MLS ve Premier Lig ekiplerinin Fransız futbolcu için harekete geçtiğini aktardı.

Ayrıca MLS ekiplerinin Antoine Griezmann için 2+1 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.

MLS EKİPLERİ DEVREDE

Premier Lig, Antoine Griezmann'ı cezbetse de MLS'ten gelen dolgun maaş teklifi ve projesinin daha ikna edici olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra Antoine Griezmann'ın 2024 Avrupa Şampiyonası sonrasında MLS ekibine imza atması bekleniyor.

2023-2024 SEZONU İSTATİKSTİKLERİ

Antoine Griezmann, Atletico Madrid forması ile çıktığı tüm kulvarlarda, 48 maçta 24 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ayrıca takım arkadaşlarının toplam 8 gol atmasında yardımcı oldu.