Ve bu iş bitti: Weston McKennie sonunda geliyor! Süper Lig devine hayırlı olsun

Weston McKennie cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'de bir dönem Galatasaray'a transferi ile ilgili ismi gündeme gelen ABD'li futbolcu için başka bir Süper Lig ekibi devreye girdi. Ayrıca Juventus'un da transfere olumlu yaklaştığı kaydedildi. İşte Weston McKennie transferi ile ilgili detaylar…

www.aksam.com.tr

Süper Lig devlerinin yaz transfer dönemi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ayrıca birçok farklı futbolcunun ismi, Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyor. Bu isimlerden biri de 25 yaşındaki ABD'li futbolcu Weston McKennie.

Weston McKennie, İtalyan ekibi Juventus'ta forma giyiyor. ABD'li futbolcunun ismi sıklıkla Türk kulüpleri ile geçiyor. Başarılı orta sahanın transferi için Jose Mourinho'nun yönettiği Fenerbahçe'de düğmeye basıldı.

WESTON MCKENNİE İÇİN SÜPER LİG DEVİ DEVREDE

Weston McKennie ismi, Süper Lig devlerinden Galatasaray ile bir dönem gündeme gelmişti. Bunun yanı sıra Fenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho önderliğinde transfer çalışmalarına hız verdi. Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı lacivertliler, Juventus'ta forma giyen Weston McKennie'yi renklerine bağlamak istiyor.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe yönetimi, ABD'li orta saha futbolcusunun transferi için oyuncu cephesi ve kulübü Juventus ile görüşmelerde önemli aşama kaydetti.

FENERBAHÇE TRANSFERE YAKLAŞIYOR

İtalyan ekibi Juventus'un, Weston McKennie transferine olumlu yaklaştığı biliniyor. Bunun yanı sıra ABD'li orta saha oyuncusunun da kariyerinde yeni bir adım atmaya sıcak baktığı kaydedildi. İlerleyen süreçte Fenerbahçe'nin, ABD'li Weston McKennie'nin transferinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

2023-2024 SEZONU İSTATİSTİKLERİ

Weston McKennie, Seria A liginde toplam 34 mücadeleye çıktı. Ayrıca toplam 7 kez gol pası vermeyi başardı. Bunun yanı sıra İtalya Kupası'nda toplam 4 kez mücadele etti. ABD'li futbolcu bu mücadelelerde toplam 3 kez takım arkadaşlarının gol atmasında yardımcı oldu.

www.aksam.com.tr