İşlem tamam! Rachid Ghezzal'ın yerine inanılmaz transfer: 21 milyonluk çılgın detay

Sağ kanatta Rachid Ghezzal'a tartışılmayacak bir alternatif isteyen Beşiktaş, aradığı ismi buldu. Siyah-Beyazlılar, Fildişi Sahilli oyuncu için Manchester United ile anlaştı. Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ı 20 yaşındaki yıldız adayıyla yedekleyecek.

Fanatik

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın bölgesi sağ kanada sansasyonel bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Rachid Ghezzal'ın alternatifi olarak düşünülen genç futbolcunun kulübü Manchester United ile anlaşma sağlandı.

RACHİD GHEZZAL'A ALTERNATİF GELİYOR

Yeni sezona da müthiş başlayan Rachid Ghezzal, gösterdiği performansla dikkat çekti. Alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş, bir süredir sağ kanat transferi için görüşmelerini sürdürüyordu. Rachid Ghezzal'ı yedeklemek isteyen Kartal, aradığı ismi Premier Lig'de buldu.

Beşiktaş'a git Dele Alli

MANU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın alternatifi olarak Amad Diallo'yu belirledi. Manchester United, Siyah-Beyazlılardan gelen kiralama teklifini kabul etti. İngiliz devi kararı oyuncuya bıraktı. İngiliz devinde forma şansı bulamayan Fildişi Sahillinin cevabı bekleniyor.

21,3 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

29 yaşındaki futbolcunun da kabul etmesi halinde Beşiktaş transferi resmen sonlandıracak. Manchester United 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde oyuncuyu Atalanta'dan 21,3 milyon euro karşılığında transfer etmişti.