Ve bu iş bitti: Memphis Depay transferi hayırlı olsun! Resmen imzayı atıyor

Memphis Depay transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Bonservisini elinde tutan Hollandalı oyuncu, Süper Lig devlerinden Galatasaray da dahil olmak üzere pek çok farklı takım ile gündeme gelmişti. Öte yandan İtalyan basını, Memphis Depay'ın yeni adresini duyurdu. İşte transferin detayları…

Memphis Depay, 2021 senesinde Fransız ekibi Lyon'dan bedelsiz olarak İspanyol devi Barcelona'ya transfer olmuştu. 2023 yılında ise Atletico Madrid, 3 milyon bonservis bedeli ile Hollandalı futbolcuyu renklerine katmıştı.

Halihazırda bonservisini elinde bulunduran Memphis Depay'ın ismi, golcü transfer etmek isteyen pek çok farklı takım ile anılıyor. Ayrıca Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile de gündeme gelmişti. Öte yandan İtalyan basını, 30 yaşındaki oyuncunun yeni adresini duyurdu.

COMO TRANSFER İÇİN DEVREYE GİRDİ

Transfer çalışmalarını devam ettiren Como, Serie A'ya iddialı başlamak istiyor. İtalyan basınında çıkan haberde; Como'nun Hollandalı santrafor Memphis Depay ile kadrosunu güçlendirmek istediği öne sürüldü.

Bonservisini elinde bulunduran 30 yaşındaki futbolcunun bonuslar hariç yıllık 5 milyon euro talep ettiği iddia edildi. Bunun yanı sıra Como ve Memphis Depay'ın anlaşma aşamasına geldiği kaydedildi.

İlerleyen günlerde İtalyan ekibi Como'nun, Hollandalı santraforun transferinden olumlu sonuç alması bekleniyor.

MAURO İCARDİ DE GÜNDEMDEYDİ

İtalyan ekibi Como, Serie A'da kadrosunu güçlendirmek için Süper Lig'de mücadele eden Mauro İcardi'yi gündemine almıştı. Ancak Galatasaray, Arjantinli oyuncuyu takımda tutmak istedi. Bunun devamında ise Como, transfer yönünü Memphis Depay'a çevirdi.

MEMPHİS DEPAY'DAN 9 GOL 2 ASİST

Transfer döneminde birçok farklı takım ile anılan Memphis Depay, 2023-2024 sezonunda; UEFA Şampiyonlar Ligi, Kral Kupası ve LaLiga'da toplam 31 karşılaşmaya çıktı. Bu süreçte 1.205 dakika süre alan Hollandalı yıldız 9 gol attı. Bunun yanı sıra takımına 2 asist katkısında bulundu.

Öte yandan halihazırda Como ile transfer aşamasında olan Memphis Depay'ın güncel piyasa değeri, 10 milyon euro.