Ve bu iş bitti: Herkesi ters köşe yaptı! Robert Lewandowski imzayı atıyor...

Barcelona'da kariyerini devam ettiren Robert Lewandowski, Süper Lig ve Suudi Arabistan Pro Lig ekipleri de dahil olmak üzere birçok farklı takımın gündeminde yer alıyor. Ayrıca Barcelona da Polonyalı yıldızın transferine olumlu yaklaşıyor. Öte yandan Robert Lewandowski için sürpriz bir takım devreye girdi. Transferin detayları haberimizde…

Barcelona forması giyen Robert Lewandowski, son zamanlarda birçok farklı takım ile sıklıkla gündeme geliyor. Ayrıca bu takımlardan biri de Fenerbahçe. Bunun yanı sıra sürpriz bir takım, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

BARCELONA TRANSFERE OLUMLU YAKLAŞTI

Robert Lewandowski, Süper Lig ve Suudi Arabistan Pro Lig ekipleri de dahil olmak üzere birçok farklı takımın takibinde yer alıyor. Öte yandan mali şartlarla boğuşan Barcelona, takımdaki birçok futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu isimlerden biri de Polonyalı forvet oldu.

Robert Lewandowski'nin yıllık kazancı, Barcelona'nın mali şartlarını zorluyor. Bunun sonucunda ise gelecek tekliflere olumlu yaklaşılıyor.

ROBERT LEWANDOWSKİ AVRUPA'DA KALMAK İSTİYOR

İspanyol basınındaki iddiaya göre; Barcelona'da forma giyen Robert Lewandowski'nin Avrupa'da kalmaya sıcak baktığı belirtildi. Ancak Jose Mourinho önderliğinde Fenerbahçe'nin de renklerine katmak istediği Polonyalı yıldız golcünün maaşı oldukça yüksek.

Avrupa'daki birçok takım maliyet sebebi ile Robert Lewandowski transferine sıcak bakmıyor. Bunun yanı sıra Suudi Arabistan ekiplerinin transfere olumlu yaklaştığı kaydedildi. Ancak Polonyalı forvetin kariyerini Arabistan'da sürdürmek istemediği biliniyor.

MLS EKİPLERİ DEVREDE

MLS ekiplerinin Polonyalı golcü için devreye girdiği ve Robert Lewandowski'nin transfere sıcak baktığı kaydedildi. Aktarılana göre; tecrübeli forvetin menajeri ile iletişime geçildi ve Barcelona'da kazandığı maaş üzerinden 2+1 yıllık sözleşme teklifi yapıldı.

Barcelona ile bonserviste anlaşıldıktan sonra transferin açıklanacağı tahmin ediliyor.

2023-2024 SEZONU İSTATİSTİKLERİ

Robert Lewandowski, Barcelona forması ile çıktığı tüm kulvarlarda 49 maçta 26 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ayrıca takım arkadaşlarının toplamda 9 kez gol atmasına katkı sağladı.