Ve Bruno Fernandes transferi hayırlı olsun! Bir rüya resmen gerçek oluyor

Bruno Fernandes transferinde mutlu son! Manchester United'dan ayrılacak olan dünya yıldızı futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte Bruno Fernandes transferinin tüm detayları...

İngiltere Premier Lig'de bu sezon da istediği hedefi tutturamayan Manchester United, yaz transfer döneminde kadrosunda önemli bir değişime gidecek. Kırmızı Şeytanlar, takımdaki bazı tecrübeli oyuncuların yanı sıra yıldız futbolculardan Bruno Fernandes ile de yollarını ayırma kararı aldı. Bu kararın ardından Portekizli dünya yıldızı futbolcu için flaş bir gelişme yaşandı.

BRUNO FERNANDES TRANSFERİ DUYURULDU!

2020 yılından bu yana İngiltere'de Manchester United forması giyen Bruno Fernandes, sezon sonunda Kırmızı Şeytanlar'a veda ediyor. İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre; 29 yaşındaki dünya yıldızı on numaranın yeni adresi Suudi Arabistan oluyor. Son dönemde birçok ismin yeni durağı olan Suudi kulüpleri, bu kez de Bruno Fernandes'i gözüne kestirdi. Haberde taraflar arasında resmi görüşmelerin başladığı da aktarıldı.

REKOR BONSERVİS BEDELİ!

Yeni sezonda kadrosunda çok önemli değişikliklere gidecek olan Manchester United cephesi, Bruno Fernandes'in olası ayrılığından ciddi bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Taraflar arasındaki görüşmelerde masadaki rakamın 100 milyon euro'yu bulduğu da iddia ediliyor.

Bu sezon ligde üst sıralara tırmanmakta zorluk yaşayan Manchester United'da Bruno Fernandes, 45 maçta boy gösterdi ve 15 gol 11 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr