Ve Bright Osayi-Samuel'i resmen duyurdular! Transfer hayırlı uğurlu olsun...

Fenerbahçe'nin yıldız sağ beki Bright Osayi-Samuel için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertli ekipte performansıyla göz dolduran Nijeryalı oyuncunun geleceği netlik kazandı. İşte Bright Osayi-Samuel haberinin detayları…

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe forması ile 4'üncü sezonunu geçiren ve başarılı performansıyla taraftarın en çok sevdiği isimlerden biri olan Bright Osayi-Samuel, her maç üzerine koymaya devam ediyor. Başarılı oyuncu, geleceği hakkında nihai kararını verdi.

BRIGHT OSAYI-SAMUEL YENİ SÖZLEŞME İMZALIYOR


Ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de bir yandan transfer çalışmaları devam ediyor. İç transfere yönelen Kanarya'da Osayi-Samuel için gelişme yaşandı. Nijerya basınında yer alan habere göre; Osayi-Samuel, Fenerbahçe ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

FENERBAHÇE'DE 9 MİLYON EURO PİYASA DEĞERİNE ULAŞTI


Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunun devre arasında İngiliz ekibi Queens Park Rangers'tan o dönem güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan oyuncuyu 508 bin euro karşılığında transfer etmişti. Nijeryalı oyuncunun güncel piyasa değeri şu an 8.5 milyon euro olarak gösterilirken, sarı-lacivertlilerde ise en yüksek 9 milyon euro piyasa değerini görmüştü.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Bright-Osayi Samuel, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 128 maça çıktı. 27 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 11 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr