Ve bitti bu iş! Yusuf Sarı transferini resmen duyurdular...

Yusuf Sarı'nın Adana Demirspor'dan sonraki adresi belli oluyor. Mavi-şimşeklere veda etmeye hazırlanan milli oyuncu Yusuf Sarı için Yunanistan basınından sürpriz bir iddia geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adana Demirspor'daki performansıyla dikkat çeken Yusuf Sarı'nın adı transferde birçok takımla gündeme gelmişti. Yeni adresi merak konusu olan milli oyuncu Yusuf Sarı'ya Yunanistan'dan 2 talip var.

YUSUF SARI, BEŞİKTAŞ İLE ANILMIŞTI

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla adından söz ettiren Yusuf Sarı, performansıyla büyük beğeni topladı ve A Milli Takım'dan da davet aldı. Birçok takımın dikkatini çeken milli oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş ile gündeme gelmiş hatta siyah-beyazlılarla anlaşmaya vardığı dahi iddia edilmişti.

YOL GÖZÜKTÜ! YUNANİSTAN'DAN TALİPLERİ VAR

Mavi-şimşeklerin gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı Yusuf Sarı için Yunanistan basınında sürpriz bir gelişme yaşandı. Komşu basınında yer alan habere göre; Olympiacos ve Panathinaikos, Yusuf Sarı'yı kadrosuna katmak istiyor. Ancak milli oyuncu, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos'a gitmeye daha sıcak bakıyor.

Öte yandan haberde Adana Demirspor'un da Yusuf Sarı'yı satmaya hazır olduğu belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Sarı, bu sezon Adana Demirspor formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 21'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1759 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli sağ kanat, 2 gol ve 9 asistle skora etki etti.