Ve bitti bu iş! Yusuf Sarı transferi hayırlı uğurlu olsun...

Adana Demirspor, Yusuf Sarı'ya veda etmeye hazırlanıyor. Milli futbolcu, finansal olarak zor günler geçiren kulübüne ciddi bir gelir sağlayacak. Yusuf Sarı gelişmesinin detayları haberimizde...

İki sezondur Adana Demirspor'da yakaladığı olumlu ivmeyle milli takıma kadar yükselen Yusuf Sarı, bu performansıyla adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Piyasa değerini her geçen gün yükselten başarılı futbolcu, ekonomik olarak zor günler geçiren kulübüne ciddi bir bonservis bedeli kazandırarak takımdan ayrılacak.

YUSUF SARI İÇİN ADANA DEMİRSPOR MACERASI SONA ERİYOR

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Adana Demirspor, teknik direktör Patrick Kluivert'in ayrılığı sonrası yakaladığı çıkışı devam ettiremedi. Takımın kilit isimlerinden olan Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues ile de yolların ayrılması, Adana temsilcisinin ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini gözler önüne serdi. Takımdaki piyasa değeri en yüksek oyuncu durumunda bulunan Yusuf Sarı'nın, bu ayrılık kervanındaki son isim olması bekleniyor.

FRANSIZ KULÜPLERİ PEŞİNDE

Milli takımda eski hocası Vincenzo Montella yönetiminde daha çok süre alan e bunu iyi değerlendiren Yusuf Sarı, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Fransa'nın önde gelen kulüpleri Rennes, Marsilya, ve Olimpik Lyon 25 yaşındaki futbolcu için Adana Demirspor ile anlaşmaya hazır. Rus ekibi Zenit de başarılı kanat oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Adana Demirspor formasıyla 54 maçta forma giyen milli futbolcu, skora 9 gol ve 15 asist ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr