Ve bitti bu iş! Yusuf Sarı transferi hayırlı uğurlu olsun...

Yusuf Sarı, Adana Demirspor'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Adından sık sık söz ettiren ve A Milli Takım'a da çağrılan Yusuf Sarı'nın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Adana Demirspor'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Yusuf Sarı için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Yusuf Sarı ile anlaşmaya vardı.

YUSUF SARI KÜLLERİNDEN DOĞDU

2022'nin yazında Çaykur Rizespor'dan bedelsiz olarak Adana Demirspor'a transfer olan Yusuf Sarı, performansıyla adeta küllerinden doğdu. A Milli Takım'dan davet alan milli oyuncu, adından sık sık söz ettirdi ve birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Yusuf Sarı için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Ara transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ın ilk hamlesi Yusuf Sarı olacak. Adana Demirspor ile el sıkışan siyah-beyazlıların ocakta transferi açıklaması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla şu ana kadar 19 resmi maça çıkan Yusuf Sarı, bu karşılaşmaların 18'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1540 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli sağ kanat, 2 gol ve 7 asistle skora etki etti.

www.aksam.com.tr | Yaşar Çifcibaşı