Ve bitti bu iş! Yusuf Yazıcı'yı resmen duyurdular...

Trabzonspor'da başarısız bir sezonu geride bırakan Yusuf Yazıcı bordo mavililerden ayrılıyor. Bonservisi Lille'de olan milli futbolcunun Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilmişti. Fransızlar Yusuf Yazıcı ile ilgili transfer durumunu duyurdu. İşte detaylar...

Bonservisi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı bu sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçirdi. Sakatlıklar nedeniyle bir türlü istikrarı yakalayamayan milli yıldız bordo mavililerden buruk ayrılıyor. Transferde Beşiktaş ile anılan Yusuf Yazıcı için Fransız basınında bir haber yayınlandı. Siyah beyazlıların 26 yaşındaki futbolcuyla ilgilenmediği Yusuf'un Lille'e geri döneceği belirtildi.

YUSUF YAZICI GERİ DÖNÜYOR

Bonservisi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı yaz kampını Fransız kulübünde geçirecek. Gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak yıldız futbolcunun önceliği Avrupa kulüpleri.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Yusuf Yazıcı bu sezon 20 maçta forma giydi. 9 kez ilk 11'de sahaya çıkan 26 yaşındaki futbolcu 5 gol 1 asistlik performans gösterdi.