Ve bitti bu iş! Yusuf Yazıcı transferini resmen duyurdular...

Yusuf Yazıcı transferinde sona gelindi. Fransız kulübü Lille'den ayrılacak olan milli futbolcunun yeni adresi açıklandı. İşte Yusuf Yazıcı transferinde son durum...

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı için Lille macerası sona eriyor. Fransız ekibinde forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, devre arasında takıma veda edecek. Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi ise belli oldu.

YUSUF YAZICI TRANSFERİNDE SONA GELİNİYOR

Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı ortaya çıktı. İspanyol basını, yıldız futbolcu için Celta Vigo'nun devreye girdiğini duyurdu. İspanya'dan gelen bilgilere göre Celta Vigo, oyuncusu Carles Perez ile yollarını ayıracak. Buradan gelecek rakamla birlikte Yusuf Yazıcı'nın transferi için harekete geçilecek.

Celta Vigo cephesi, Yusuf Yazıcı'nın çok yönlü bir oyuncu olması sebebiyle bu transfer için bir hayli ısrarcı olacak. Yusuf Yazıcı ise Fransa ve Rusya'nın ardından İspanya macerasına atılabilir.

Lille kulübü ise yeni transferlere bütçe oluşturmak adına Yusuf'un satışına sıcak bakıyor.

SÜPER LİG'DE SÜRPRİZ TRANSFER! HERKES BUNU KONUŞUYOR...

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Yusuf Yazıcı'nın son dönemdeki performansı, Lille taraftarlarını tatmin etmiyor. Birçok taraftar, onunla artık yolların ayrılması gerektiğini düşünüyor. Bu sezon tüm kulvarlarda 25 maça çıkan Yusuf Yazıcı, 9 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

www.aksam.com.tr