Ve bitti bu iş! Yusuf Yazıcı takımın yeni yıldızı oldu...

Bonservisi Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık geçirmişti. Sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenen futbolu oynayamayan başarılı futbolcu kulübü Lille'e geri döndü. Başka bir kulübe transfer olacağı konuşulan Yusuf Yazıcı kariyeri için kararını verdi.

www.aksam.com.tr

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor'dan ayrılarak kulübü Lille'e dönmüştü. Yıldız futbolcunun gelecek sezon nerede oynayacağı merak konusuydu. İşte Yusuf Yazıcı gelişmesi...

YUSUF YAZICI KARARINI VERDİ

26 yaşındaki futbolcu gelecek sezon Lille'de forma giyecek. Yaz kampında başarılı performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı kadroda kendisine yer buldu. Milli yıldız takımında kaldı.

HAMLE OYUNCUSU OLDU

Lille Teknik Direktörü Paulo Fonseca, Yusuf Yazıcı'yı hamle oyuncusu olarak düşünüyor. Başarılı oyuncu ilk hafta oynanan Nice deplasmanında 80'inci dakikada oyuna dahil oldu. İkinci hafta ise Nantes ile oynanan maçın son dakikalarında forma şansı buldu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçen sezon Trabzonspor'da kiralık olarak oynayan Yusuf Yazıcı, 20 maça çıktı. 5 gol atan 26 yaşındaki futbolcu 1 de asist yaptı.

www.aksam.com.tr