Ve bitti bu iş! Yusuf Yazıcı, Süper Lig devine hayırlı olsun...

Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren ve bonservisi Lille'de olan Yusuf Yazıcı, Süper Lig devine transfer olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oluyor. Bonservisini elinde bulunduran Lille'e geri dönecek olan Yusuf Yazıcı için Süper Lig devi kolları sıvadı.

YUSUF YAZICI, TRABZONSPOR'DA TUTUNAMADI

2022'nin yazında Lille'den büyük umutlarla kiralanan Yusuf Yazıcı, ikinci Trabzonspor macerasında beklentileri karşılayamadı. Performansıyla hayal kırıklığına neden olan 26 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Nenad Bjelica'dan geçer not alamadı. Bordo-mavililer Yazıcı'yı kadroda tutmak için girişimde bulunmayı düşünmüyor.

SÜPER LİG DEVİ İŞİ BİTİRİYOR

Yusuf Yazıcı'nın gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giymeye yakın olduğu ileri sürüldü. Transferin 3-4 milyon euro civarında bir bonservis bedeliyle gerçekleşmesi bekleniyor. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in de Yusuf Yazıcı'nın transferini istediği iddia edildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla toplam 20 resmi maça çıkan Yusuf Yazıcı, bu karşılaşmaların 9'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 759 dakika sahada kalan, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 5 gol ve 1 asistle skora etki etti.