Ve bitti bu iş! Yeni sezonun ilk bombası Davy Klaassen

Davy Klaassen Süper Lig devinin yeni yıldızı oldu. Serie A şampiyonu Inter'de forma giyen Hollandalı futbolcu ile anlaşma sağlandı. İşte Davy Klaassen transferindeki tüm detaylar...

Süper Lig'de sezonun sona ermesine sayılı günler kala transfer hareketliliği de başlamış durumda. Ligin dev ekipleri, yeni sezonda kadrosuna önemli hamleler yapmanın peşinde. Gündemdeki yıldız isimlerden birisi de Davy Klaassen oldu. İtalya Serie A'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Inter'de forma giyen Hollandalı oyuncu, İstanbul'a geliyor.

DAVY KLAASSEN TRANSFERİ HAYIRLI OLSUN!

Kariyeri boyunda Ajax, Everton, Werder Bremen ve Inter gibi önemli kulüplerde top koşturan Davy Klaassen'in yeni durağı Türkiye oldu. Gelen bilgilere göre Beşiktaş, 31 yaşındaki Hollandalı futbolcuyla masaya oturdu. İki taraf arasında yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandığı kaydedildi. Samet Aybaba'nın bizzat yürüttüğü transfer görüşmelerinde prensip anlaşmasına varıldığı da ortaya çıktı.

MAAŞI BİLE BELLİ OLDU

İtalyan basınında geniş yer bulan haberde, Beşiktaş'ın oyuncuya senelik 3 milyon euro içeren bir maaş teklif ettiği ifade edildi. Öte yandan oyuncunun Inter cephesiyle görüşmesi ve 1 yıllık opsiyonu kullanmayarak bedelsiz olarak Beşiktaş'a imza atmasının beklendiği de kaydediliyor. Taraflar arasında pürüzlerin giderilmesinin ardından Beşiktaş, bu transferi resmiyete dökecek.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Klaassen, bu sezon tüm kulvarlarda 21 maçta 449 dakika sahada kaldı. 31 yaşındaki Hollandalı orta saha, 1 gollük katkı sağladı.

www.aksam.com.tr