Ve bitti bu iş! Uğurcan Çakır transferi hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır bordo mavililerden ayrılmaya hazırlanıyor. Yıldız kaleci için Avrupa'dan birçok kulüp transfer teklifi yaptı. İddiaya göre Uğurcan Çakır'ın önemli bir kulüple anlaşma sağladığı belirtildi. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de istediği yerde bitiremeyen Trabzonspor bu sezona iddialı girmeyi planlıyor. Ancak bordo mavililerde beklenmedik bir ayrılığın yaşanacağı iddia edildi. Akit'in aktardığı haberde Uğurcan Çakır'ın Roma'yla anlaşma sağladı ve gelecek sezon İtalyan ekibinde forma giyeceği iddia edildi.

UĞURCAN ÇAKIR İTALYA YOLCUSU

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır'ı Türkiye'de bir kulübe satmayacağını söylemişti. Milli eldivene Avrupa'dan transfer teklifi geldiğinde yardımcı olacaklarını kaydeden Doğan'a, Roma'dan transfer teklifi geldiği iddia edildi. Aktarılan bilgide, Uğurcan Çakır'ın Roma'yla anlaşma sağladığı belirtildi. Milli eldivenin sözleşmesi 2027 yılında bitiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Trabzonspor bu sezon ligi 57 puanla 6'ncı sırada tamamladı. Uğurcan Çakır ise bordo mavililerde 44 kez sahaya çıktı. Milli kaleci 44 maçın tamamına ilk 11'de başladı.

www.aksam.com.tr