Ve bitti bu iş: Transferi duyurdular! Elveda Michy Batshuayi...

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Michy Batshuayi, geleceği hakkında nihai kararını verdi. Sarı-lacivertlilerde istediği süreleri bulamayan yıldız golcü, ülkesine dönmeye hazırlanıyor. İşte Michy Batshuayi haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, bir yandan önümüzdeki sezonunun kadro planlamasını yapmayı çalışıyor. Sarı-lacivertli ekip, bu doğrultuda başarılı santrfor oyuncusu Michy Batshuayi ile opsiyon maddesini kullanarak sözleşme uzatmak isterken yıldız oyuncu flaş bir karar aldı.

MICHY BATSHUAYI ÜLKESİNE DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de forma bulduğu kısıtlı sürelerde performansıyla göz dolduran Michy Batshuayi'nin geleceği hakkında verdiği kararı ülkesinin basını duyurdu. Belçika basınında yer alan habere göre; Michy Batshuayi, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamayacak ve yaz transfer döneminde Club Brugge'ye imza atacak.

DZEKO'NUN ARKASINDA KALDI

Golcü oyuncunun, Edin Dzeko'nun arkasında kalmaktan dert yandığı ve sürekli forma giymek istediği için böyle bir karar aldığı haberin detaylarında belirtildi. Tarafların prensip anlaşmasına vardığı ve Batshuayi'nin Fenerbahçe'de kazandığından daha düşük bir rakama Brugge ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Michy Batshuayi, Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 64 maça çıktı. 31 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 38 gol ve 5 gollük asist katkısı verdi.

www.aksam.com.tr