Ve bitti bu iş! Transferde Taylan Antalyalı bombası

Geçen sezonu MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak tamamlayan ve gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Taylan Antalyalı'nın talipleri artmaya devam ediyor. 28 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu Taylan Antlayalı'ya son olarak Süper Lig'den talip çıktı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçen sezonu MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak tamamlayan 28 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı için transferde hareketli günler yaşanıyor. Birçok talibi olan yetenekli futbolcu Taylan Antalyalı'ya Süper Lig'in önemli kulübü talip oldu.

TAYLAN ANTALYALI, SAMSUNSPOR'UN RADARINDA

Taylan Antalyalı geçen sezon Galatasaray'dan MKE Ankaragücü'ne kiralık olarak gitti. Ankara temsilcisinde etkili bir performans sergileyen Taylan Antalyalı teknik direktörün beğenisini kazandı ve ilk 11'in vazgeçilmez ismi olmayı başardı. Sezonun tamamlanmasının ardından sarı-kırmızılı ekibe geri dönen milli futbolcu Taylan Antalyalı'ya gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor talip oldu.

SAMSUNSPOR BAŞKANI'NDAN ANTALYALI AÇIKLAMASI

Taylan Antalyalı ile görüşmeler yapan Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım ""Taylan Antalyalı'yla görüşmelerimiz hala devam ediyor ama çok sıkı şekilde değil. Taylan MLS'e gitmeyi düşünüyordu. Hocam görüştü, ben görüştüm, menajeriyle görüştük. Baya bir görüşmeler yaptık. Onun bir beklentisi var, bir şey diyemiyorum." şeklinde açıklama yaptı. Yurt dışında futbol oynamaya sıcak bakan Taylan Antalayalı transfer ile ilgili kararını netleştirmiş değil.

SÜPER LİG'DEN BAŞKA TALİPLERİ VAR

Yetenekli oyuncu Taylan Antalyalı'ya Süper Lig'den MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Pendikspor'da talip oldu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

MKE Ankaragücü'nde sezonu kiralık olarak tamamlayan milli futbolcu Taylan Antalyalı 32 resmi maçta forma giydi ve 3 gol, 5 asist ile skora katkı sağladı.

www.aksam.com.tr