Ve bitti bu iş! Takımın yeni golcüsü Dominic Calvert-Lewin: Everton'dan geliyor...

Dominic Calvert-Lewin transferinde sona gelindi. Uzun süredir gündemde olan İngiliz forvet, resmen imzayı atıyor. İşte Dominic Calvert-Lewin transferinde son durum...

Futbolda 2024/25 sezonu heyecanı tam gaz devam ederken, gözler bir yandan da ocak ayı transfer dönemine çevrilmeye başladı. Ara transfer döneminde Türkiye ve Avrupa'da yapılacak olan transferler için çalışmalar şimdiden başladı. Şu sıralar gündemdeki bir numaralı isim Dominic Calvert-Lewin.

Uzun yıllar Everton'da forma giyen İngiliz forvet, resmi imzayı atıyor.

DOMINIC CALVERT-LEWIN TRANSFERİ DUYURULDU

İngiltere'de 2016'dan bu yana Everton'da top koşturan 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi, sezon sonunda noktalanacak. Kulübüyle yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan Dominic Calvert-Lewin, Süper Lig devi Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti.

Ancak İtalya basını, yıldız futbolcunun yeni durağını açıkladı.

DEVRE ARASINDA UYGUN BİR RAKAMA BİTECEK

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Dominic Calvert-Lewin, Juventus'un yeni golcüsü oluyor. Serie A devi, Dusan Vlahovic ile birlikte forvet hattına bir oyuncu daha almak istiyor. Listenin birinci sırasında ise uygun şartların oluşması sebebiyle Dominic Calvert-Lewin var.

Sezon sonunda oyuncusunu bonservissiz bırakmak istemeyen Everton'ın devre arasında uygun bir rakama İngiliz forveti bırakması bekleniyor.

Everton formasıyla bugüne kadar 254 maça çıkan Dominic Calvert-Lewin, 70 gol ve 19 asistlik performans gösterdi.

www.aksam.com.tr