Ve bitti bu iş! Süper Lig'de yılın transferi Adrien Rabiot

Adrien Rabiot transferinde mutlu son! Juventus'tan ayrılan Fransız orta saha, resmen imzayı atıyor. İşte Adrien Rabiot transferinde son durum...

Süper Lig'de transfer hamleleri peş peşe geliyor. Ligimizin devleri, dünya yıldızı futbolcular için girişimlerini sıklaştırdı. Gündemdeki en dikkat çeken isimlerin başında Adrien Rabiot geliyor.

Kariyeri boyunca dev kulüplerde forma giyen Fransız orta saha, son olarak İtalyan ekibi Juventus ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrıldı. Adrien Rabiot'nun yeni durağı ise açıklandı.

ADRIEN RABIOT TRANSFERİ BİTİYOR!

İtalyan basının aktardığı bilgiye göre; Galatasaray, Adrien Rabiot transferinde büyük mesafe kat etti. Sarı kırmızılılar, oyuncuyu büyük ölçüde ikna etmeyi başardı. Ancak İtalyanlar, Serie A devi Milan'ın da bu transferde bir hayli ısrarcı olduğu bilgisini paylaştı.

BİRİNİ TERCİH EDECEK

Gelen bilgilere göre Adrien Rabiot düşünmek için süre istedi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Milan ve Galatasaray'ın tekliflerini değerlendirerek bir karara varması bekleniyor.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

Daha önce Paris Saint-Germain ve Juventus gibi takımlarda forma giyen tecrübeli futbolcunun transferi, kısa süre içerisinde açıklanacak.

Geride bıraktığımız sezon Serie A'da 31 maça çıkan yıldız oyuncu, 5 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

www.aksam.com.tr