Ve bitti bu iş! Süper Lig devinin yeni orta sahası Leon Goretzka: 3 yıllık anlaşma tamam...

Süper Lig devinde sürpriz Leon Goretzka gelişmesi yaşanıyor. Başarılı orta saha kariyerine Türkiye'de devam etmeye hazırlanıyor. İşte Leon Goretzka haberinin detayları...

Leon Goretzka, uzun yıllardır terlettiği Bayern Münih formasına veda etmeye hazırlanıyor. Takımın yeni teknik direktörü Vincent Kompany tarafından yeni sezon planları arasında yer almayan yıldız orta saha, kariyerindeki yeni sayfayı Süper Lig'de açacak.

SÜPER LİG DEVİNDEN LEON GORETZKA BOMBASI

Süper Lig'de teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde milli araya lider giren Fenerbahçe, transfer penceresi kapanmadan önce kadrosuna önemli bir takviye yapmak istiyor. Alman basını, orta saha arayışında olan sarı lacivertlilerin Leon Goretzka transferinde mutlu sona yakın olduğunu aktardı.

Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki orta saha ile 3 yıllık sözleşme planladığı ve Goretzka'nın da teklife sıcak baktığı haberin detayları arasında yer aldı.

BONSERVİS PAZARLIĞI SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Leon Goretzka için Bayern Münih ile sıkı bir pazarlık içinde. Sar lacivertliler, Bavyera ekibinin 25 milyon euro istediği yıldız futbolcu için tüm şartlarını zorluyor.

1 DAKİKA SÜRE ALDI

Bundesliga'da bu sezon ikinci hafta maçları tamamlanırken Leon Goretzka, Bayern Münih formasını yalnızca 1 dakika giyebildi.

www.aksam.com.tr