Ve bitti bu iş! Sergen Yalçın kararını resmen verdi

Sergen Yalçın için Süper Lig'de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde adı Konyaspor ile gündeme gelen Sergen Yalçın, kararını verdi. İşte detaylar...

Süper Lig'de Sergen Yalçın sesleri yeniden yükselmeye başlamışken sürpriz bir gelişme yaşandı. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, gündemine geldiği Konyaspor için kararını verdi.

SÜPER LİG'DE SERGEN YALÇIN SESLERİ

Konyaspor'da bu sezon alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrıldı. Bu ayrılık sonrası yeşil-beyazlıların listesinin başında Sergen Yalçın'ın adı yer aldı. Yönetimin başarılı teknik adam ile geçtiğimiz günlerde görüştüğü belirtilmişti.

KARARINI VERDİ

Yeşil-beyazlılar, Sergen Yalçın ile anlaşma zemini sağlayamadı. Yapılan görüşmelerden sonuç alınamayan başarılı çalıştırıcının şimdilik çalışmayı düşünmediğini belirterek Konyaspor'a teşekkür ettiği öğrenildi.

KARİYER ÖZETİ

Daha önceden Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'da da görev alan Sergen Yalçın, son olarak çalıştırdığı Beşiktaş'ta 1 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.