Ve bitti bu iş! Semih Kılıçsoy 5 yıllığına “Tamam” dedi: Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu

Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Birçok kulübün peşinde olduğu genç yıldızın yeni adresi artık belli oldu. Semih Kılıçsoy, kariyerine Premier Lig'de devam etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Türk futbolunun gelecekte çok şey beklediği isimlerden olan Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla kısa sürede gösterdiği üstün performansla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Yakaladığı ivmeyle Avrupa devlerinin radarına giren 18 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için en istekli kulüp ise Premier Lig ekibi Aston Villa oldu.

SEMİH KILIÇSOY ASTON VILLA YOLUNDA

Premier Lig'in köklü kulüplerinden Aston Villa, Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Genç yıldızı renklerine bağlamak için vitesi arttıran Aston Villa'nın mutlu sona ulaşmaya oldukça yakın olduğu aktarıldı. Ayrıca 18 milyon euroluk ilk teklifi reddedilen İngiliz ekibinin teklifi revize ettiği ve siyah beyazlıların istediği rakama yaklaştığı belirtildi Birmingham ekibinin, Semih Kılıçsoy ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı da haberin detayları arasında yer aldı.

FULHAM DA PEŞİNDE

İngiltere'de Tottenham, Manchester City gibi kulüpler tarafından da izlenen Semih Kılıçsoy için bir başka teklif de Fulham'dan gelmişti. Ancak, Fulham'ın Aston Villa'nın önerdiği bonservis bedeline çıkamadığı belirtildi.

YERİNİ MUSTAFA HEKİMOĞLU DOLDURACAK

Beşiktaş'ta bir başka genç yetenek Mustafa Hekimoğlu, hazırlık kampı ve maçlarında gösterdiği performansla göz doldurdu. Siyah beyazlı yönetim, Semih Kılıçsoy'un ayrılığı sonrası oluşacak boşlukta Mustafa Hekimoğlu'na daha fazla şans vermeyi planlıyor.

www.aksam.com.tr