Ve bitti bu iş! Sacha Boey'in rekoru tarihe karıştı: Elveda Semih Kılıçsoy...

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon gösterdiği performansla tüm gözleri üstüne çeken genç yıldızın yeni adresi belli oldu. İşte Semih Kılıçsoy haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Semih Kılıçsoy, ligden ve Avrupa kupalarından erken kopan Beşiktaş'ta sezona damga vuran isimlerden oldu. A takım ile henüz ilk dönemini geçiren 18 yaşındaki futbolcu, skordaki üretkenliğiyle kısa sürede ilgi odağı oldu. Birçok kulübün yakından takip ettiği genç forvet, tercihini İngiliz ekibinden yana kullanmaya hazırlanıyor.

SEMİH KILIÇSOY TOTTENHAM YOLUNDA

Premier Lig ekibi Tottenham, Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Gelecek sezon için hücum hattında ciddi bir revizyona gidecek Londra ekibinin genç yıldızı renklerine bağlayacağı aktarıldı. Semih Kılıçsoy'un transferi için Bourssia Dortmund ve Manchester City gibi kulüplerle yarışacak olan Tottenham'ın transferi kısa zamanda bitirmek için yoğun çaba içinde olduğu belirtildi.

SACHA BOEY'İN REKORU TARİHE KARIŞACAK

Beşiktaş', Semih Kılıçsoy için gelecek tekliflerde kapıyı 30 milyon eurodan açacak. Siyah beyazlıların, 18 yaşındaki golcünün EURO 2024'te göstereceği performansa göre bu fiyatı 35 milyon euro seviyelerine çekmesi bekleniyor. Genç oyuncunun bu bedellere satışı durumunda Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferinde gerçekleşen rekor satış da kırılmış olacak.

İLK SEZONUNDA 11 GOL

Profesyonel futbol kariyerinde henüz ilk senesini geçiren Semih Kılıçsoy, bu sezon siyah beyazlı formayı terlettiği 32 maçta 11 gol ve 2 asistlik skor katkısı sergiledi.

www.aksam.com.tr