Sacha Boey'i resmen duyurdular! Ve bitti bu iş

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Sacha Boey, Premier Lig yolunda. Birçok kulübün radarında olan yıldız sağ bek, İngiliz deviyle anlaşmak üzere. Sacha Boey gelişmesinin detayları haberimizde...

Galatasaray'da gösterdiği performansla geçen sezon yaşanan şampiyonluğun mimarlarından olan Sacha Boey, iyi oyununu bu sene de sürdürmeyi başardı. Fransız futbolcunun yükselen ivmesi Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatinden kaçmadı. İngilizlerin dev kulübü, başarılı sağ bek için girişimlerini hızlandırdı.

SACHA BOEY ARSENAL YOLUNDA

Ada basınında yer alan habere göre Arsenal'in Sacha Boey için 20 milyon euro bedeli gözden çıkardığı iddia edildi. Bek rotasyonunda bulunan Takehiro Tomiyasu'nun Asya Kupası'nda yer alması ve Jurrien Timber'ın uzun süreli sakatlığını yeni atlatmış olması, Londra ekibinin Sacha Boey konusundaki girişimini hızlandırdı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, oyuncu için sezon sonunu beklemek istese de başarılı sağ bekin Arsenal'e katılmaya sıcak baktığı belirtildi.

BAYERN MUNIH VE PSG İLE DE ANILMIŞTI

Sacha Boey'in adı daha önce Bayern Münih ve Paris Saint-Germain ile de anılmıştı. PSG cephesi, oyuncunun transferi konusunda girişimi olmadığını açıklamıştı. Bayern Münih ise, sağ bek pozisyonu için Nordi Mukiele'yi renklerine bağlamak üzere.

GALATASARAY RAKAMLARI

23 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı kırmızılı formayla 29 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda 2610 dakika sahada kalan Boey, skora 2 asist ile katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr