Ve bitti bu iş! Sacha Boey transferi resmen duyuruldu: Sonunda geri dönüyor

Sacha Boey için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Büyük beklentilerle transfer olduğu Bayern Münih'te hayal kırıklığına neden olan Sacha Boey'in yeni durağını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz ara transfer döneminde 30 milyon euro bonservisle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, büyük pişmanlığa neden oldu. Alman devinin yollarını ayırmayı düşündüğü Sacha Boey, geri dönüyor.

SACHA BOEY, HAYAL KIRIKLIĞINA NEDEN OLDU

Galatasaray'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan ve geçtiğimiz ara transfer döneminde 30 milyon euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, büyük hayal kırıklığına neden oldu. Sağ beke Jeremie Frimpong'u almayı planlayan Alman devi, Boey'in biletini kesti.

GERİ DÖNÜYOR! TRANSFERİ DUYURDULAR

Fransız basınında yer alan habere göre; Sacha Boey, Fransa Ligue 1'e geri dönecek. Marsilya, 23 yaşındaki sağ bekin transferi için harekete geçti ve Bayern Münih ile görüşmeler sıklaştırıldı. Transferin satın alma opsiyonlu kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

BAYERN MÜNİH KARNESİ

Sacha Boey, geçtiğimiz ara transferde kadrosuna katıldığı Bayern Münih'te şu ana kadar yalnızca 2 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 109 dakika sahada kalan 23 yaşındaki Fransız sağ bek, skora etki edemedi.