Ve bitti bu iş! Romelu Lukaku ''Geliyorum'' dedi: Yüzyılın transferi resmen duyuruldu...

Romelu Lukaku için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Serie A ekibi Roma'da kiralık olarak forma giyen ve yeni adresi merak edilen yıldız golcü Romelu Lukaku'nun yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Roma'da kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku'nun gelecek sezon formasını giyeceği takım uzun süredir merak konusuydu. Sezon sonu döneceği Chelsea'de kadroda düşünülmeyen yıldız golcü Romelu Lukaku'nun yeni takımını duyurdular.

ROMELU LUKAKU, CHELSEA'DE DÜŞÜNÜLMÜYOR

Bu sezonu kiralık olarak Serie A takımlarından Roma'da geçiren Romelu Lukaku, sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Chelsea'ye geri dönecek. Ancak Belçikalı yıldız golcüyü kadrosunda düşünmeyen İngiliz ekibi, gelecek olan tekliflere açık.

ANLAŞMA TAMAM! İŞTE YENİ ADRESİ...

İtalya basınında yer alan habere göre; Romelu Lukaku'nun Roma'dan sonraki durağı Suudi Arabistan olacak. Geçtiğimiz yaz da oyuncuyu isteyen Al-Hilal, yıllık 25 milyon euro ücrete yıldız ismi ikna etti ve büyük ölçüde anlaştı. Arap ekibi, Chelsea ile de el sıkışarak önümüzdeki yaz transferi bitirmeyi planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Romelu Lukaku, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 36 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 34'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3034 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Belçikalı golcü, 18 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.