Ve bitti bu iş! Rey Manaj 3 yıllığına “Geliyorum” dedi: Transferi resmen duyurdular

Rey Manaj konusunda Sivasspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran yıldız golcünün yeni adresi belli oldu. Rey Manaj, kariyerine sürpriz bir ekipte devam edecek. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Rey Manaj, kariyeri iyice düşüşe geçtiği anda imza attığı Sivasspor'da yeniden adından söz ettirmeyi başardı. Süper Lig'in geride bıraktığımız sezonuna golleriyle damga vuran Arnavut futbolcu için birçok kulüp devreye girmişti. Rey Manaj'ın yeni durağı ise Suudi Arabistan oluyor.

REY MANAJ SUUDİ EKİBİNE KATILIYOR

Suudi Arabistan ekiplerinden Damac FC, Rey Manaj'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Suudi basınında yer alan haberde; Sivasspor'un 15 milyon euro bonservis talep ettiği 27 yaşındaki forvet için Damac'ın bu fiyatlara yaklaştığı ve transferi bitirmek üzere olduğu aktarıldı. Manaj'ın da yıllık ücret konusunda cömert davranan Suudi kulübüne imza atmaya sıcak baktığı belirtildi.

SÜPER LİG VE SERIE A'DAN TALİPLER VARDI

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra Serie A'dan Lazio ve lige yeni yükselen ekiplerden Como'nun da Rey Manaj ile ilgilendiği iddia edilmişti. Türk kulüplerinin, beklenen yüksek bonservis nedeniyle transferden vazgeçtiği söyleniyor.

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Geçtiğimiz sezonu Sivasspor formasıyla 36 maçta 22 gol ve 3 asist ile tamamlayan Rey Manaj'ın, 5 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

www.aksam.com.tr